Homepage-Suzanne Roording

Hi, ik ben Suzanne

In 2020 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer naast mijn bijna fulltimebaan. Pittig? Ja. Leuk? Absoluut. Ik ben van jongs af aan een mega doorzetter en als ik iets in mijn hoofd heb ga ik ervoor. En dus help ik jou en andere (startende) ondernemers met het maken van een website.

Opgeven is geen optie

Dat doorzetten en mijn vechtersmentaliteit heb ik ontwikkeld in mijn jeugd. Als topsportster was ik 8x per keer week in het zwembad te vinden. Ik leerde op vroege leeftijd: als je iets wilt dan moet je jezelf erin vastbijten. Mijn commitment naar de wedstrijdzwemsport bracht mij naast een heleboel medailles en een fit lichaam ook veel waardering voor mezelf.

Ik leerde om niet op te geven als het even tegenzit maar om het over een andere boeg te gooien. Tweaken aan de techniek of juist meer rust pakken. Een spel dat ik ook als ondernemer speel.

Niet vrij

De topsport bracht me veel maar viel me ook zwaar, ik moest er veel voor laten. Afspreken met vriendinnen buiten schooltijd? Dat zat er voor mij niet in. Daardoor voelde ik mij vaak buitengesloten: ik was die meid die altijd naar chloor rook. Ook spontane uitjes zaten er niet in want iedere ochtend om 5 uur ging mijn wekker omdat ik ging trainen. Uiteindelijk voelde ik de constante druk om te presteren, was ik bang om mijn ouders teleur te stellen voelde ik me soms erg eenzaam en benauwd. Ik voelde mij gevangen: onvrij.

 

suzipedia-wordpress-website-brug

Wat is er nog meer?

Dat ik in mijn jeugd een hoog commitment aan mezelf gaf verklaart dat ik al zo lang in dezelfde vaste baan zit. Ik werk namelijk bij Lentiz | Cursus & Consult. Een job waar ik ingerold ben en waar ik al allerlei rollen heb vervuld. Ik was secretaresse, officemanager, deed de financiën en marketing. Een pluspunt, want hierdoor heb ik mij breed ontwikkeld. De drang naar routine die ik als kind al had kwam hier volledig tot zijn recht. En tóch… snakte ik naar vrijheid! Verre reizen, voor een jaar weg. Maar dit was niet mogelijk omdat ik vast zat.

suzipedia-homepage

Vrijheid is ook kiezen om iets bewust niet te doen

Vrijheid

Tot ik in aanraking kwam met plaats onafhankelijk werken. Ik zag het voorbij komen op Instagram en het triggerde me. Dit bleef aan mijn knagen, waardoor ik besloot naast mijn baan een eigen bedrijf te starten. Mede vanwege corona weet ik inmiddels dat vrijheid zoveel meer is dan reizen of een eigen bedrijf hebben. Vrijheid vind ik nu in verschillende dingen.

Vrijheid betekent voor mij de dingen doen die mij blij maken en energie geven. Dat zit juist in de kleine dingen: ‘s-ochtends vroeg een boswandeling maken als iedereen nog ligt te snurken, bijkletsen met vriendinnen in een sushirestaurant, in mijn broek piesen van het lachen omdat onze logeerhond weer eens een rare actie heeft, herinneringen maken met mijn vriend Dennis.

Genieten van het leven! Want het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld.

Vrijheid is ook kiezen om iets bewust niet te doen

Ik ontzorg jou

Met wat ondernemers ervaring op de teller weet ik inmiddels dat er nogal wat op je af komt als je net met je bedrijf start. Door mijn praktische aanpak zonder opsmuk ontzorg ik jou voor een belangrijk deel. Ik zorg namelijk dat jij een website hebt die bij jou past. Daarnaast leer ik jou om eenvoudige aanpassingen te maken aan je website. Wel zo fijn als je niet afhankelijk bent van anderen. Scheelt een hoop frustratie en geld.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Plan een gratis kennismakingsgesprek in. Vind ik leuk😉