website-laten-maken-Wordpress

Website laten maken

Ben jij een (startende) ondernemer en wil je graag een website laten maken?

WordPress webdesign

Met wat ondernemers ervaring op de teller weet ik inmiddels dat er nogal wat op je af komt als je net met je bedrijf start.

Door mijn praktische aanpak ontzorg ik jou voor een belangrijk deel. Ik zorg namelijk dat jij een website hebt die bij jou past. Daarnaast leer ik jou om eenvoudige aanpassingen te maken aan je website. Wel zo fijn als je niet afhankelijk bent van anderen. Scheelt een hoop frustratie en geld.

Waarom kies je voor Suzipedia?

Website op maat

Aan de hand van jouw wensen voor jouw bedrijf bouw ik een website. Geen kant-en-klare templates, maar een website op maat.

DIVI thema inclusief

Ik maak al mijn websites met het DIVI thema, gemaakt voor WordPress. Omdat ik het het DIVI thema heb afgekocht, kun jij levenslang gebruik maken van dit ‘premium theme’, inclusief updates en geweldige klantenservice, zonder de gebruikelijke 89 dollar per jaar te betalen

Persoonlijke video uitleg

Nadat jouw website in de lucht is laat ik jou zien hoe je eenvoudige aanpassingen maakt zodat jij zelf je website up-to-date houdt. Fijn, want dan hoef je niet voor ieder dingetje hulp in te schakelen.

Pakket & prijzen

Wil jij iets extra’s toevoegen aan de pakketten of heb je andere wensen en staan die er niet tussen? Geen probleem. Laat het even weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Extra informatie!

👍 Optie extra pagina €150,-
👍 Optie meertalige website €30,- per pagina
(bij 3 of meer talen worden er jaarlijks kosten in rekening gebracht €99,- per jaar)

❗ Alle prijzen zijn exclusief BTW, domeinnaam, webhosting, licenties voor lettertypes en premium plugins.❗

Dit wil je ook weten:

 

Huisstijl
Voordat ik aan de slag kan is het belangrijk dat je een huisstijl hebt.
Denk aan kleuren, lettertypes, logo en webteksten.

Professionele foto’s
Je potentiële klant wil jou zien, weten wie je bent. Het allermooiste is als jouw foto’s goed aansluiten bij je huisstijl.

Heb je dit allemaal al voor elkaar? Super we starten gelijk met een brainstormsessie. Als je wilt kun je vooraf voorbeelden van websites of stijlen die je mooi vindt verzamelen.
Zo kan ik beter een website maken die bij jou past!

Heb je nog geen huisstijl maar wil je wel een website? Kies dan voor het premium pakket.

Wat zeggen klanten?

Veelgestelde vragen

Werk je met een thema?

Ik werk inderdaad met een thema, namelijk DIVI. Hierdoor kan ik jou website compleet inrichten zoals jij dat wilt. Je website is hierdoor ook makkelijk aan te passen / uit te breiden in de toekomst als je van huisstijl wilt veranderen. Het is dus geen kant-en-klaar template, maar wel makkelijk te onderhouden als de website eenmaal online staat. Omdat ik het DIVI thema heb afgekocht, kun jij levenslang gebruik maken van dit ‘premium theme’, inclusief updates en geweldige klantenservice, zonder de gebruikelijke 89 dollar per jaar te betalen

Wanneer moet ik betalen?

Zodra de offerte is getekend ontvang je de factuur voor de aanbetaling van 50% van de totale prijs. Na de lancering van de website stuur ik je een factuur voor het resterende bedrag.

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?

Als ik alle content van jou heb ontvangen begin ik met bouwen. Meestal duurt het dan 3-5 weken.

Welke content moet ik aanleveren?

Na de brainstormsessie ga ik aan de slag met jouw website als ik al het benodigde materiaal van je heb ontvangen. Denk aan:

  • Inloggegevens van jouw hosting
  • Inloggegevens van WordPress als je dit al had aangemaakt
  • Logo en huisstijl (onder andere kleurcodes)
  • Teksten
  • Afbeeldingen/filmpje

ik ontzorg jou

Mijn naam is Suzanne Roording, de Suzi dus in Suzipedia ;)

In 2020 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer naast mijn bijna fulltimebaan. Pittig? Ja. Leuk? Absoluut. Ik ben van jongs af aan een mega doorzetter en als ik iets in mijn hoofd heb ga ik ervoor. En dus help ik jou en andere (startende) ondernemers met het maken van een website.

Over mij - Suzanne Roording online marketing